Referenties:

In de voedselindustrie en de maakindustrie op alle niveaus werkzaam geweest van project engineer,  Hoofd TD/engineering, operationeel manager, plant manager tot general manager en turn around - en   change manager. Als turn around manager - change manager  en recruiter voor teamleiders en operator. 

In de advisering als LEAN / TPM Sr. consultant, recruiter voor teamleiders en operator. 

Trainer en coach bij ROVC en GBT-opleidingen en opzetten van lerende organisaties.

Resultaten:

Naast het verbeteren van bedrijfsresultaten, zoals  OEE verhoging door reductie van afval en verlagen van de stilstand tijden. 

Het uitvoeren van projecten, zoals productie processen automatiseren, verpakkingslijnen installeren en verbeterprojecten te hebben gerealiseerd.

Daarna grote projecten zal nieuwbouw van een multi product productie plant (green field)  en recycling plant en uitbouw van een vleesverwerkend bedrijf. Ook een aantal plants gereorganiseerd en ontmanteld.

Opzetten van lerende organisatie met het opzetten van werkplek leren, structuur en opvolgsysteem. Hierbij werd naast de dagdagelijkse taken ook techniek en continu verbeteren  vaardigheden bij gebracht. We leggen vooral  focus op  de interpersoonlijke vaardigheden ; gedrag, houding en communicatie .