Ons team

Over Fred van Leent:

Fred is een zelfstandige professional met ruim 35 jaar ervaring in operations en techniek in de food- en maakindustrie. Ook heeft hij zijn sporen verdient als interimmanager en continue-verbeter-consultant.

Hij is pragmatisch, heeft een can-do-mentaliteit en is mensgericht. Communiceert helder en duidelijk met directie én werkvloer waarbij het enthousiast maken voor ideeën of andere werkmethodes hem gemakkelijk afgaat.

De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het begeleiden van teamleiders en hun teams. Als trainer techniek verzorgt hij cursussen voor operators en technici. Doelstelling: het verbeteren en laten toenemen van het werkplezier en eigenaarschap. De bedrijfsresultaten zullen daardoor stijgen en zijn geborgd.

Teamleiders tot hun recht laten komen  om hun team te inspireren en te faciliteren.

 www.uptime-interim.nl 

Over Cornell van den Brink:

Cornell is zelfstandig professional met meer dan 30 jaar ervaring in Lean, QRM, TPM en Operational Excellence. Hij heeft vele bedrijven in onder andere Voedingsmiddelen, Veevoer, Pharma, Metaalverwerking en Machinebouw mogen begeleiden naar geborgde verbeter resultaten.

Cornell is een mensen-mens, heeft oog voor de mens in het verbeter (= verander..) proces.
Hij is trainer, coach en adviseur, van werkvloer tot boardroom.

De laatste jaren houdt hij zich steeds meer bezig met het ontwikkelen van een cultuur van continu verbeteren;

Mensen laten opbloeien is het mooiste wat er is…

www.leansuppport.nl

Over Marco Snel:

Marco is verbinder en ontwikkelaar. Iemand die graag met persoonlijke ontwikkeling bezig is en je aanmoedigt om scherp te kijken naar waar je staat en waar je naartoe mag bewegen. Gericht op individu en gericht op het ontwikkelen van organisaties. Een doorgewinterde recruiter, trainer coach en business partner. Heeft veel ervaring met het ontwikkelen van Teamleiders en productieleiders (als individu en als team) en houdt zich bezig met het ontwikkelen van de Lerende Organisatie bij bedrijven. Omdat goede medewerkers moeilijker te vinden zijn mogen organisaties meer aandacht  besteden aan het ontwikkelen van hun eigen organisatie van binnenuit. Met Teamleiders van nu zet ik me graag hiervoor in.

Ik geloof dat talent overal is. Je moet het alleen weten te zien.

www.vakmensenvannu.nl