Ons team

Over Fred van Leent:

Fred is een zelfstandige professional met ruim 35 jaar ervaring in operations en techniek in de food- en maakindustrie. Ook heeft hij zijn sporen verdient als interimmanager en continue-verbeter-consultant.

Hij is pragmatisch, heeft een can-do-mentaliteit en is mensgericht. Communiceert helder en duidelijk met directie én werkvloer waarbij het enthousiast maken voor ideeën of andere werkmethodes hem gemakkelijk afgaat.

De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het begeleiden van teamleiders en hun teams. Als trainer techniek verzorgt hij cursussen voor operators en technici. Doelstelling: het verbeteren en laten toenemen van het werkplezier en eigenaarschap. De bedrijfsresultaten zullen daardoor stijgen en zijn geborgd.

www.uptime-interim.nl 

Over Marco Snel:

Marco is verbinder en ontwikkelaar. Iemand die graag met persoonlijke ontwikkeling bezig is en je aanmoedigt om scherp te kijken naar waar je staat en waar je naartoe mag bewegen. Gericht op individu en gericht op het ontwikkelen van organisaties. Een doorgewinterde recruiter, trainer coach en business partner. Heeft veel ervaring met het ontwikkelen van Teamleiders en productieleiders (als individu en als team) en houdt zich bezig met het ontwikkelen van de Lerende Organisatie bij bedrijven. Omdat goede medewerkers moeilijker te vinden zijn mogen organisaties meer aandacht  besteden aan het ontwikkelen van hun eigen organisatie van binnenuit. Met Teamleiders van nu zet ik me graag hiervoor in.

Ik geloof dat talent overal is. Je moet het alleen weten te zien.

www.vakmensenvannu.nl